Wanneer gaat primark Hilversum open

Laatste reactie 20/02/2017 23:48 door Paul
· Markeren als ongelezen
Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst
De verwachting is dat Primark Hilversum in het voorjaar van 2017 geopend wordt voor publiek. De Primark in Hilversum winkelcentrum Hilvertshof wordt nog flink verbouwd.
Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst
Laatste nieuws over Primark Hilversum openingstijden, adres, openingsdatum, telefoonnummer, werken bij Primark Hilversum, vacatures, folder nieuws etc.. kun je vinden op Primark streepje Hilversum punt nl.
Paul Brink 1 jaar geleden geplaatst
Primark Hilversum opening Hilvertshof Wanneer opening van de nieuwe Primark winkel in Hilversum? Waarschijnlijk wordt de winkel in de zomer geopend voor publiek. Er zijn al wel de geluiden van zagen te horen in het nieuwe winkelcentrum. Op de plek waar de Primark en de Mango gevestigd gaat worden, zijn er al wel twee bouwvakkers bezig. Ze sjouwen met houten balken, timmeren en zagen, maar er lijkt nog geen haast te zijn. Dat terwijl Hilversum eigenlijk in de race is om de zeventiende Nederlandse stad te worden met een Primark in de winkelstraat. Er staan namelijk ook al filialen gepland in Zwolle, Tilburg en Heerlen. Uit andere steden is gebleken dat de Primark een klantentrekker is voor steden. Primark is niet de eerste grote winkelketen met een nieuwe vestiging in het centrum, ook Zara en H&M openden al eerder grote filialen in het nieuwe winkelcentrum.

http://primarknieuws.nl/opening-primark-hilversum-in-winkelcentrum-hilvertshof-vertraagd/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 January 2017 om 20:38
Aantal lezers 3
Aantal reacties 3