Vitadis ervaringen van klanten

Laatste reactie 30/03/2017 09:25 door Hanna
· Markeren als ongelezen
Geverifieerd account Vitadis Klantenservice 2 jaar geleden geplaatst
Lees hier wat de Vitadis ervaringen zijn van mensen uit Nederland. Als we gaan zoeken op Google naar het product Vitadis Slanker Leven Plan worden we suf gemept met reviews van dieetwebsites die klakkeloos de extreme kreten overnemen zoals “Verlies 5,4 KG per week!” en meer van dat soort lokkertjes. Dat is natuurlijk allemaal heel leuk en aardig, maar we willen juist klantervaringen die A. Niet op een salepage staan en B niet 1 op 1 de saleskreten van het product zelf overnemen. Op de facebook pagina van Vitadis vinden we 8.482 likes op de pagina zelf en ook de Vitadis ervaringen zijn hier uitstekend. Op een paar websites komen we reacties op het promotie artikel tegen die bijna 1 op 1 overeenkomen met de FAQ van Vitadis 2.0. Op andere blogs die iets verder te vinden zijn komen we echter wel redelijk echt lijkende reacties tegen. Sommigen stellen de standaard vragen en anderen geven een positieve shout-out. Over het algemeen is de stemming positief en komt het neer op het volgende: Het dieet is makkelijk vol te houden. Het afvallen in de eerste paar weken gaat vrij snel, maar daarna worden de verloren kilo’s per week minder. De dalende gewichtslijn blijft echter wel aanwezig. Uiteindelijk kunnen we deze Vitadis ervaringen dus als positief bestempelen.
Marcel Boom 1 jaar geleden geplaatst
Ervaringen met Vitadis kan ik zelf nog niet geven omdat ik het pas net 2 dagen gebruik. Ik heb wel even op internet voor jullie gekeken naar Vitadis ervaringen van echte mensen die ook Vitadis slanker leven plan hebben gekocht. Bijna alleen maar positieve ervaringen met dit product.
Hanna Vlinster 1 jaar geleden geplaatst
oplichting Vitadis slanker leven plan. Echt een slecht product of afslankpakket hoe je het ook wil noemen.
Als je toch echt wil beginnen met afvallen of gezonde voeding, dan raad ik je aan het Fitchef boek te kopen van Mark van Oosterwijck.

http://fora.nl/conversations/fitchef-review-boek-mark-van-oosterwijck
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 January 2017 om 22:37
Aantal lezers 3
Aantal reacties 3