Vacatures winkel Enschede

Laatste reactie 01/04/2017 14:08 door Jody
· Markeren als ongelezen
Joycee Vlinder 1 jaar geleden geplaatst
Werken bij het nieuwe Canadese warenhuis? Hudson's Bay zoekt 1.800 nieuwe collega's, waaronder nieuwe vacatures voor Hudson's Bay Enschede. Om die reden trapte het Canadese bedrijf vandaag een omvangrijke wervingsactie voor collega's af. Nog dit jaar zal Hudson's Bay tien winkels openen in Nederland, waaronder ook één in Enschede. Ze komen naar grote steden zoals o.a. Amsterdam, Den Bosch, Maastricht en Utrecht. Ook in Enschede wil Hudson's Bay het gat vullen dat het faillissement van V&D heeft achtergelaten in het winkellandschap. De keten heeft in de steden waar het neerstrijkt ook veelal gekozen voor panden waar voorheen de failliete branchegenoot in was gevestigd.

5000 Hudson's Bay vacatures
De eerste nieuwe collega's moeten vanaf 1 juli intern worden opgeleid. De komst van Hudson's Bay Enschede en alle andere vestigingen naar Nederland zorgt volgens het bedrijf voor 2500 nieuwe retailbanen. Daarnaast rekent het bedrijf, dat zichzelf bestempelt als een van de snelst groeiende warenhuisketens in de wereld, op nog eens 2500 tijdelijke banen in de bouw.

Warenhuis


,,Met een geheel eigen karakter en beleving is het concept van Hudson's Bay specifiek toegespitst op de Nederlandse markt. De warenhuizen in Nederland krijgen hiermee het karakter van een start-up en bouwt aan hét warenhuis van de toekomst, met bekende en mooie merken in fashion, beauty & home", aldus de organisatie. Hudson's Bay heeft wereldwijd circa vijfhonderd winkels, waaronder ook ketens als Saks Fifth Avenue en het Duitse Galeria Kaufhof. Het Canadese bedrijf wil uiteindelijk zo'n twintig filialen openen in ons land.

De vacatures voor Hudson's Bay Enschede heb ik gevonden op Tubantia.
bron tubantia
Jody Dijk 1 jaar geleden geplaatst
Is er al meer nieuws beschikbaar over de nieuwe vacatures bij Hudson Bay Enschede?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 23 March 2017 om 15:33
Aantal lezers 2
Aantal reacties 2