Primark Zwolle vacatures

Laatste reactie 19/01/2017 20:20 door Mandy
· Markeren als ongelezen
Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst
Opzoek naar Primark Zwolle vacatures? Bekijk hier alle actuele vacatures voor Primark Zwolle, naar schatting zijn er ongeveer 250 vacatures beschikbaar.

Na de opening van de nieuwe Primark in Zwolle winkelcentrum Melkmarkt, zullen er altijd vacatures zijn waar je op kunt solliciteren omdat er altijd weer mensen vertrekken of ontslag krijgen.
Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst

Verkoopmedewerker Fulltime - Primark ZwolleVoor Primark Zwolle zijn wij op zoek naar Fulltime Verkoopmedewerkers. Als verkoopmedewerker ben je het visiteplaatje van Primark. Hierbij staat uitstekende klantenservice voorop. Je bent werkzaam in de winkel op een van onze afdelingen, hieronder vallen ook kassa en paskamer werkzaamheden. Voor de fulltime positie (38 uur per week) dien je ervaring te hebben in de retail. Verder werk je middels een flexibel rooster, dat houdt in dat je beschikbaar dient te zijn van maandag t/m zondag, zowel in de ochtenden, middagen als avonden. Wij zijn op zoek naar kandidaten die voldoen aan het onderstaande profiel:

- Je bent klantgericht

- Je hebt een positieve instelling

- Je bent flexibel

- Je kunt werken in een drukke, dynamische en constant veranderende omgeving

- Je hebt passie voor retail

- Je hebt relevante werkervaring in de retail

Heb je interesse in werken bij Primark en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteren op deze Primark Zwolle vacature is alleen mogelijk via: http://www.primark.com/nl/vacatures/search-and-apply
Mandy Veren 2 jaar geleden geplaatst
Nog 108 beschikbare Primark Zwolle vacatures beschikbaar, januari 2017.

Primark Zwolle vacatures: parttime winkelmedewerkers:Ben jij op zoek naar een leuke baan in de mode? Hou je van werken in een dynamische omgeving? Is klantcontact een van jouw kwaliteiten en wil je werken in een enorm (gezellig) team? Dan is een baan bij Primark Zwolle misschien wel perfect voor jou!

Wat is Primark Zwolle?Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 300 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

Doorgroeimogelijkheden

Naast werken in een financieel gezonde omgeving, doorgroeimogelijkheden, een boven marktconform salaris en de gelegenheid eigen creativiteit te ontplooien, is werken bij Primark gekenmerkt door het leuke team en de goede sfeer! Je hebt de mogelijkheid verschillende vaardigheden op te doen en je kan worden ingezet op verschillende afdelingen. Geen dag is hetzelfde!

WinkelmedewerkersPrimark Zwolle is op zoek naar Parttime winkelmedewerkers! De werkdagen zijn verdeeld over 5 dagen van maandag t/m zondag, op basis van 20-25 uur per week. Je dient flexibel inzetbaar te zijn, dit zal betekenen dat je in de ochtend-, middag-, en avonduren beschikbaar moet zijn. Ben jij leergierig, flexibel, commercieel en communicatief vaardig en kom jij graag ons team versterken?

Solliciteer dan direct via de volgende link: https://www.primark.com/nl/vacatures/come-join-us
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 January 2017 om 20:31
Aantal lezers 2
Aantal reacties 3