Primark Amsterdam vacatures

Laatste reactie 27/03/2017 07:59 door Geertje
· Markeren als ongelezen
Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst
Vacatures januari en februari 2017 voor Primark Amsterdam.
reactie op @primarkexpert:
Geertje Kerkdijk Als je meer informatie wilt over werken bij Primark Amsterdam of misschien ben je wel opzoek naar de laatste vacatures.

Gebruik dan de volgende url voor meer handige info over de nieuwe Primark in Amsterdam.

http://www.primark-amsterdam.nl/werken-bij-primark-amsterdam/#vacatures
1 jaar geleden

Beantwoorden

Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst
Primark Amsterdam vacatures voor Part-time medewerkers. Primark in Amsterdam is op zoek naar enthousiaste fashion liefhebbers met een passie voor klantenservice!

Werken bij Primark Amsterdam


Ben jij op zoek Primark Amsterdam vacatures en naar een leuke baan in de mode? Hou je van werken in een dynamische omgeving? Is klantcontact een van jouw kwaliteiten en wil je werken in een enorm (gezellig) team? Dan is een baan bij Primark Amsterdam misschien wel perfect voor jou!

Primark kledingwinkel


Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 300 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin.Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

Aanbod Primark Amsterdam vacature
Naast werken in een financieel gezonde omgeving, doorgroeimogelijkheden, een boven marktconform salaris en de gelegenheid eigen creativiteit te ontplooien, is werken bij Primark gekenmerkt door het leuke team en de goede sfeer! Je hebt de mogelijkheid verschillende vaardigheden op te doen en je kan worden ingezet op verschillende afdelingen, waaronder make-up, accessoires, kinderkleding, dameskleding of woonaccessoires.Geen dag is hetzelfde!

Primark Amsterdam vacatures parttime


Parttime vacature voor 20 uur per week. Deze uren worden verspreid over 4 dagen van de week, namelijk maandag t/m vrijdag. Je werkt dagelijks 5 uur volgens een vaste shift en hebt doordeweeks een vaste vrije dag. Parttime vacatures 25 uur per week. Deze uren worden verspreid over 5 van de 6 dagen, maandag t/m zaterdag. Je werkt dagelijks 5 uur volgens een vaste shift, en hebt een wisselende vrije dag. Binnen onze parttime posities zijn wij op dit moment op zoek naar mensen die in ieder geval op maandag tot en met zaterdag van 17.00-22.00 uur beschikbaar zijn.

Let op: Solliciteren op deze vacature is alleen mogelijk via: http://www.primark.com/nl/vacatures/search-and-apply
Ben je van plan om te gaan solliciteren bij Primark Amsterdam, onthou dan dat alleen sollicitaties met CV en motivatiebrief worden in behandeling genomen.
Geverifieerd account Bas Vechter 1 jaar geleden geplaatst
Wil je meer informatie over werken bij Primark Amsterdam? Dan raad ik je aan om eens de website Primark-Amsterdam te bezoeken en dan vervolgens te klikken op 'Vacatures' en dan vind je een schat aan informatie over actuele vacatures, solliciteren, stage lopen maar ook tip om je voor te bereiden op een sollicitatie gesprek bij de Primark.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 January 2017 om 06:35
Aantal lezers 4
Aantal reacties 4