Primark Amsterdam gratis parkeren

Laatste reactie 15/05/2017 08:06 door Coen
· Markeren als ongelezen
Jolien Blaak 2 jaar geleden geplaatst
Waar in Amsterdam kan ik gratis parkeren? Ik wil best een kilometer of twee lopen.. maar het liefst zo dicht mogelijk bij Primark Amsterdam, aangezien ik de terug weg waarschijnlijk met 4 Primark tassen moet lopen :)
reactie op @jolienblaak:
Coen Olde Bijvank Wellicht kun je wel gratis parkeren ergens in Amsterdam. Maar reken erop dat je een eind moet lopen. Wil je dat met al die Primark tassen?

En de parkeerbedragen liggen ook al een stuk hoger. Zo kost parkeren bij de Bijenkorf Q-park garage volgens mij 7 euro per uur. Voor meer informatie hierover kun je het beste even www.primark-amsterdam.nl

Het dagtarief is in ieder geval 60 euro.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst
Gratis parkeren voor Primark Amsterdam is mogelijk. Echter is dit ook direct de enige plaats binnen de ring Amsterdam A10 waar parkeren nu nog gratis is. Vergeet ook niet dat deze gratis parkeerplaats in Amsterdam-Oost ligt en dat is op in het noordelijke deel van Amsterdam-Oost aan de Fizeaustraat en het Driebrugpad, bij bekende Amsterdamse sportpark Middenmeer.

Wij raden je aan om daar niet te parkeren omdat het er ook niet altijd veilig is. Het beste kun je gewoon wat betalen voor parkeren in Amsterdam, op deze manier staat je auto ook veilig in het centrum Amsterdam met videobewaking van de gemeente of de parkeergarages zelf.
Geverifieerd account Primark Expert 2 jaar geleden geplaatst

Goedkoop Parkeren bij Primark AmsterdamWel kun je tegenwoordig heel veel plekken in Amsterdam Centrum goedkoop parkeren in parkeergarages. Zie daarvoor ons overzicht op Goedkoop Parkeren Amsterdam

Parkeergarage Westerpark Amsterdam

In Parkbee parkeergarage Westerpark kun je goedkoop parkeren direct naast het Westerpark, vlakbij de Westergasfabriek en de Jordaan,

Parkeren is zeer goedkoop € 1,75 per uur en max € 10,- per 24 uur.

Let op: betalen gaat via de Parkmobile App.

Goedkoop parkeren bij Parkeergarage Amstel Amsterdam

Je parkeert hier voor slechts € 2,10 per uur en max € 10,- per 24-uur.

Let op: Ook hier gaat betalen via de Parkmobile App.
Jolien Blaak 1 jaar geleden geplaatst
Mijn ervaringen zijn dat je nergens in Amsterdam goedkoop parkeren kunt. Over het algemeen ben je minimaal 5 euro per uur kwijt als je wilt parkeren in Amsterdam.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 December 2016 om 19:49
Aantal lezers 5
Aantal reacties 5