Hellofresh opzeggen

Laatste reactie 19/01/2017 20:01 door Mandy
· Markeren als ongelezen
Jolien Blaak 2 jaar geleden geplaatst
Hoe kan ik hellofresh opzeggen?
Mandy Veren 2 jaar geleden geplaatst
Beheer je flexibele lidmaatschap, pauzeren, gegevens wijzigen en Hellofresh opzeggen doe je heel gemakkelijk via je online account. Neem nu een flexibel lidmaatschap en geniet van gezonde recepten!

Hellofresh opzeggen hoeOnderstaand uitleg hoe je Hellofresh kunt opzeggen.

Ga rechts naar Instellingen (door op je naam te kikken) voor het wijzigen van jouw lidmaatschap, bezorgadres en betaalinformatie. Je kunt hier ook jouw factuuroverzicht en accountgegevens vinden.

Hellofresh heeft tijd nodig om jouw producten te bestellen en de boxen in te pakken, daarom is het belangrijk dat je voor donderdag je gegevens aanpast of pauzeringen invoegt. Hellofresh kan namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de volgende week, die tot en met woensdag zijn ingevoerd. Vergeet niet om te controleren of jouw wijzigingen zijn opgeslagen.

Fexibel lidmaatschap HellofreshDit geldt ook als je jouw flexibele lidmaatschap wilt opzeggen. Opzeggen van het abonnement kan via het online account. Als je een abonnement met Hellofresh afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het abonnement te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de 1e HelloFresh Box. Binnen de termijn van 14 dagen kun je op elk moment herroepen. Let wel, als je er zeker van wilt zijn dat je direct geen HelloFresh Box meer ontvangt, zorg dan dat je 48 uur vóór donderdag herroept. Doe je dat niet, dan is de HelloFresh Box al besteld en ontvang je deze nog eenmalig en betaal je daar ook voor. De herroeping zal dan onmiddellijk daarna in werking treden.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 December 2016 om 22:45
Aantal lezers 2
Aantal reacties 2