Hellofresh ervaringen

Laatste reactie 19/01/2017 20:08 door Mandy
· Markeren als ongelezen
Jolien Blaak 2 jaar geleden geplaatst
Wat zijn jullie ervaringen bij hellofresh Nederland?
Mandy Veren 2 jaar geleden geplaatst
10 verschillende Hellofresh ervaringen, over het algemeen is de ervaring met Hellofresh erg goed.

Marliek

Wij zijn helemaal super tevreden, had eerst bedenkingen, maar we hebben nu ongeveer 3-4 maanden een box voor 3 maaltijden. Het voldoet zo goed dat we nu de 5 maaltijden bestellen. De producten zijn hartstikke vers, afwisselend, niet vet, en de kwaliteit van vlees en vis is uitmuntend. Wat een top concept, ik kan eigenlijk geen nadeel bedenken. Aanrader! Vooral voor werkenden met een drukke baan helemaal fijn.


Yve

Ik kom moe thuis na een dag hard werken, het is belangrijk dat er goed en gezond gegeten wordt, en laat koken nou het laatste zijn waar ik zin in heb. En toen was er HelloFresh, met het verstand op nul volg ik het duidelijke recept, ik snij wat, roer wat, wacht op het piepje van het kookwekkertje, de gedachten dobberen wat voort. Net vissen. Begin wat te relaxen, en dan opeens is alles klaar en op een of andere manier heb ik na een half uur een complete lasagne op de borden. Beetje magie lijkt het elke keer. Dat is de lol van deze aanbieder. We hebben ook BeterBio en MarleySpoon getest, mooie producten, ook lekker vers eten alleen een stuk minder fijn om te bereiden. Het hele plaatje moet kloppen, mag HelloFresh alleen nog wat meer aandacht besteden aan biologisch.


Jo-Ann

Een maand geleden dan eindelijk de knoop doorgehakt met de hello fresh box en ik heb er tot nu toe geen spijt van. Het gemak en niet hoeven nadenken wat te eten is ideaal. Ook dat er een mogelijkheid bestaat voor 1 persoon ipv standaard 2 (de enige aanbieder voor ook 1 persoon). De porties zijn precies goed. Ik gebruik de box op de dagen dat ik werk, in het weekend kook ik lekker zelf. Het leuke is dat je lekker creatief de recepten kunt aanpassen....je kunt er zo je eigen twist aan geven (bv ipv gebakken vis een visbal/burger). Ook probeer je ingrediënten die je misschien niet makkelijk zelf zou proberen. De maaltijden zijn gevarieerd, lekker en gezond. Ik pas het recept desnoods zo aan dat ik het lekker vind. Je kunt makkelijk pauzeren als je het even zat bent, dat kan je online regelen. Ook opzeggen kan tegenwoordig makkelijk online. Je bent tot niets verplicht. Heb tot nu toe nog geen problemen met leveringen gehad en hoop dat ook zo te houden. Kortom, zeer positieve ervaring, zeker de moeite waard te proberen!


Shama

Wij hebben ook een tijdje Hellofresh geprobeerd. Leuke recepten en verse ingrediënten. Helaas valt het na een tijdje tegen omdat het spannende factor er niet meer inzit.

Ik ben nu overgestapt naar ZOYUMMY omdat hun land georiënteerde maaltijdboxen leveren. Zo maak je elke week kennis met een andere keuken (de ene week Indiaas en de andere week Grieks). Plus ze hebben ook de optie om ontbijt bij te bestellen. Dat hebben de andere weer niet. Vorige week heb ik ontbeten en gegeten zoals ze dat in India doen...super lekker!

Kortom, als je toch zoveel moeite doet om een box te bestellen dan bestel ik liever eentje waar je echt iets anders kan maken.


Michel Van Der Linde

Wij hebben 12 weken lang hellofresh gebruikt. Heel makkelijk, niet meer hoeven nadenken en geen boodschappen (voor de warme maaltijd) meer hoeven doen. Het concept is geweldig. Maar we zijn ermee gestopt. Waarom? Vanwege de service. Van de eerste 10 bezorgingen was het 2x mis: er ontbraken producten. Direct gebeld natuurlijk, maar Hellofresh heeft geen na bezorging, slechts een financiële compensatie. Daarmee is het concept teniet gedaan. Om de gerechten te kunnen maken moet je alsnog naar de winkel. Dat geeft dan een rotgevoel elke keer als je de doos opent: zou deze volledig zijn? De eerste keer kregen we een "extraatje" in de volgende box: een flesje frisdrank. De tweede keer hebben we niks extra's ontvangen. Wellicht door de behoorlijke klacht die ik per email heb ingestuurd. Ik heb daar nooit reactie op gehad. De dame aan de telefoon kon me niks anders dan gelijk geven, zij kan er immers ook niks aan doen, toen ik zei dat ik ermee ging stoppen vanwege het gebrek aan service. Volgens de dame aan de telefoon kan hellofresh het logistiek niet aan om te na bezorgen. Mijn punt is dat je na bezorgen moet voorkomen door betere kwaliteitscontrole. Als bedrijf dat rond de 100 miljoen omzet maakt en naar de beurs wil, komt dit amateuristisch over. Wij zijn inmiddels overgestapt naar Marley Spoon


Pieter

Wij hebben lang HelloFresh besteld, en vonden de recepten origineel en lekker, met speciale rijst-, aardappel- en pastasoorten. Heel makkelijk inderdaad. Alles super vers. Alleen vielen de porties hoe langer hoe meer tegen, vlees en vis zijn echt te weinig voor ons. En ongelooflijk veel sla. We willen nu een andere box proberen en hebben makkelijk kunnen opzeggen.


Sabine

Ik verbaas mij over alle positieve berichten. Vaak hebben wij problemen gehad. Schimmel op de groenten, beloofde vergoedingen die er niet kwamen, en versheid van producten minder dan bijvoorbeeld Streekbox of De Krat. Je merkt dat er goedkoop wordt ingekocht naar type groente en andere producten. Aardappels uit Amerika, knolraap, etc. Je merkt dat Zalando investeerders er achter zitten, zijn nu agressief de markt op, deur tot deur kom je er niet vanaf, opzeggen ging ook heel moeilijk.


Francine

Een beetje sceptisch, dat was ik wel. Als je zelf graag en goed kookt, wat kan zo'n box dan toevoegen. Inderdaad, heel veel gemak. Ik gebruik de HelloFreshmaaltijden op de dagen dat ik werk. Heerlijk, niet meer nadenken, even boodschappen doen in je eigen schuur en de kwaliteit is gegarandeerd. Bij het openmaken van de box is het al surprise-time. Niet alleen verrassende menu's, maar ook redelijk ongebruikelijke ingrediënten. Ja, dat is waar; als je alleen van bloemkool, aardappelen en een gehaktbal houdt, hoef je niet naar HelloFresh. Maar als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld, dan val je van de ene verrassing in de andere. En de kwaliteit? Vers, mooi en verantwoord!


Bernard

Beste allen, wij kregen een HelloFreshbox van vrienden cadeau en laten sindsdien HelloFresh elke week een aantal maaltijden bezorgen. Het zijn prachtige gerechten, die in korte tijd te bereiden zijn; mooie producten, we eten hierdoor gezonder en meer gevarieerd. Een keer vis, een keer vlees en een keer vegetarisch spreekt ons enorm aan. Probeer het vooral uit, de kans is groot dat je niet meer anders wilt.


Eva

Voor ons is de Hello Freshbox niet meer weg te denken! Al bijna 3 kwartjaar genieten wij al 5 dagen in de week van deze gezonde en gevarieerde box. Wij wilde anders, voedzamer en duurzamer eten en voor ons is Hello Fresh de oplossing! De boodschappen worden altijd op tijd en volledig bezorgt. De recepten zijn altijd gevarieerd en lekker!


Anne-Mette

Hallo allemaal, sinds twee weken maken wij gebruik van de boxen van Hello Fresh. Bevalt ons prima. Allemaal op en top verzorgd. Na de eerste week ontdekten wij overigens wel dat de hoeveelheid voor 3 personen voor ons drieën teveel was. Dus zijn we overgegaan op de 2-persoonsvariant van de box. Het ideale van de Hello Fresh boxen is dat je de box elk moment kunt aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk je abonnement een tijdje 'on hold' te zetten. Ideaal tijdens een vakantie bijvoorbeeld. Al met al kan ik de HelloFresh box van harte aanbevelen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 December 2016 om 22:45
Aantal lezers 2
Aantal reacties 2