Fitchef ervaringen

Laatste reactie 26/02/2017 20:45 door Bas
· Markeren als ongelezen
Marcel Boom 1 jaar geleden geplaatst
Eerlijke Fitchef ervaringen van mensen die het programma al een lange tijd gebruiken. Uit de ervaringen van de Fitchef reviews komen vaak de woorden eenvoud, smakelijke recepten, verzadigd gevoel en betaalbaarheid naar voren.

Wie is Mark van Oosterwijck precies?Mark van Oosterwijck is al sinds kinds af aan bezig met goede voeding. In zijn kinderjaren had hij last van overgewicht, dus is hij die tijd kwijt geweest aan het gevecht daarmee. Daardoor heeft hij zich uiteindelijk meer weten te verdiepen in de wereld van fitness en goede voeding.

Eenvoud

De recepten in FitChef zijn zo opgebouwd dat ze niet veel tijd vereisen en niet moeilijk zijn om te bereiden. Je hebt de tijd nodig om je normale dingen te doen, want afvallen doe je natuurlijk niet even. Er zijn geen shortcuts tot een toplichaam, je zal er moeite in moeten steken. Als je dan ook nog eens veel tijd kwijt zou zijn aan het maken van je gerechten werkt dit alleen maar als een gigantische motivator-rem.

Smakelijke recepten

De recepten in FitChef zijn volgens Van Oosterwijck verzekerd van een goede smaak zodat je geen dieet krijgt waarin alle recepten vreselijk zijn om te eten en dus gemotiveerd blijft de recepten te gebruiken.

Verzadigd gevoel

Je zou kunnen denken dat doordat je alle voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt en het dieet streeft naar een verzadigd gevoel, dat je op moet letten dat je niet te veel calorieën binnenkrijgt.

Daar heeft FitChef op gerekend, want de eiwitrijke gerechten zijn zo samengesteld dat je wel een vol gevoel krijgt, maar met minder calorieën zodat je je geen zorgen hoeft te maken.


Betaalbaarheid

Superfoods zijn hip op dit moment bij mensen die af willen vallen en gezond willen leven. Alleen is het zo dat die superfoods vaak aan de prijzige kant zijn, iets waar je absoluut niet op zit te wachten. FitChef baseert zich niet op superfoods, alleen op de benodigde voedingsstoffen die je gewoon met normaal voedsel binnen kan krijgen. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet bestaan uit dure ingrediënten, zodat je niet veel geld kwijt bent om de recepten te maken. Het is opgebouwd uit 20 ontbijtrecepten, 20 lunchrecepten, 20 dinerrecepten, 15 snackrecepten, 15 smoothierecepten, en 10 soeprecepten.
reactie op @marcelboom:
Bas Vechter Nog meer reviews over dit Fitchef ebook van auteur Mark van Oosterwijck vind je in het volgende topic; http://fora.nl/conversations/fitchef-review-boek-mark-van-oosterwijck
1 jaar geleden

Beantwoorden

Johan Brinks 1 jaar geleden geplaatst
Nou dit boek heeft mij wel leuke, gezonde en lekkere recepten opgeleverd. Ik ben nu 65 jaar en ik voel mij sterker dan ooit. Mijn ervaringen over het Fitchef eiwitrijke recepten boek zijn dus zéér positief en kan ik iedereen aanraden, ik geef het een cijfer acht.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 January 2017 om 21:43
Aantal lezers 4
Aantal reacties 3