Affiliate Marketing netwerk Daisycon presenteert haar nieuwe in-house ontwikkelde affiliate platform. Het platform wordt internationaal uitgerold in vier talen. In eerste instantie krijgen nu publishers toegang, daarna volgen de adverteerders in het netwerk.

Het nieuwe platform van Affiliate netwerk Daisycon stelt publishers in staat hun promotie verder te optimaliseren door meer en makkelijker inzicht te vinden in de match tussen hun bezoekers en de juiste adverteerders en vice versa. Tal van features en tools vergemakkelijken daarnaast het beheer en het onderhoud voor de gebruikers. Centraal hierbij is de geachte van slimme “connecties”, ook ten aanzien van beschikbare functionaliteiten van het platform. Alle services zijn API-driven en vrij beschikbaar voor verdere integratie door de gebruikers. Daarnaast is het platform geopend voor verdere integratie met externe partijen.

Een voorbeeld hiervan is de aansluiting van ‘Pro Rank Tracker’ voor het monitoren van SEO prestaties.

Eén van de belangrijkste nieuwe features is het dynamische dashboard. Deze is volledig naar eigen inzicht te configureren. Er kunnen verschillende views gemaakt en gedeeld worden met andere gebruikers. Ook kunnen targets nu dynamisch worden opgegeven.

Het platform is geheel responsive, API-driven en wordt ‘cliënt side gecached’ zodat er een grote snelheidswinst wordt geboekt. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de usability. De gepatenteerde Smart View functionaliteit (optimaliseren van promoties door transacties te herleiden naar klikdatum) is inzichtelijker gemaakt en ook de data views zijn verbeterd met onder meer vernieuwde statistieken over devices en geo-stats, in een weergave als heat map.

Heb je al een account bij het Daisycon Affiliate Marketing netwerk? Log in en kom zeker eens kijken! Wel affiliate marketeer maar nog geen publisher? Maak dan gratis een account aan, en profiteer van het nieuwe platform, de handige tools en het ruime aanbod van affiliate campagnes.