Affiliate marketing voorbeeld

Laatste reactie 27/03/2017 21:55 door Maartje
· Markeren als ongelezen
Affiliate Marketing Expert 1 jaar geleden geplaatst
Een voorbeeld van Affiliate marketing zijn bijvoorbeeld WordPress websites waar publishers (lees: affiliate marketeers) diensten of producten van adverteerders promoten. Dit doen zij door content te publiceren met daarin affiliate links in verwerkt. Dit kan in de vorm zijn van artikelen, video's, pdf's en e-books.
reactie op @affiliatemarketingexpert:
Paul Brink Opgelicht door Jacko Meijaard van Internet Succes Gids of is deze jongen 200 procent betrouwbaar? Met zijn voorbeelden in zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie verdient hij meer dan tienduizenden euro's per maand op bijna de automatisch piloot. Hij laat ook veel voorbeelden zien van Affiliate Marketing hoe het werkt maar hoe je er geld mee kunt verdienen; http://fora.nl/conversations/jacko-meijaard-opgelicht
1 jaar geleden

Beantwoorden

Maartje Brunen Affiliate Marketing revolutie oplichting? Echt niet, er zijn zat mensen die met Affiliate Marketing een fulltime inkomen genereren. http://fora.nl/conversations/affiliate-marketing-revolutie-review
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Affiliate Marketing Expert 1 jaar geleden geplaatst
Voorbeeld van Affiliate Marketing: In 2017 kocht ik de cursus Affiliate Marketing revolutie van Jacko Meijaard. Deze Affiliate Marketing cursus kun je ook promoten bij PayPro, een Nederlands Affiliate Marketing netwerk wat bekend staat om zijn digitale producten.

Affiliate Marketing voorbeeld: Kort na mijn aankoop heb ik voor mijn website slim inkomen een kort maar krachtig artikel geschreven over deze cursus.

De titel is als volgt: Review Affiliate Marketing cursus

Natuurlijk met het idee dat een bezoeker via mijn affiliate link de cursus van Jacko gaat kopen.

Ik kan je vertellen, het is mij gelukt! Mijn eerste Affiliate Marketing sale door middel van een artikel. Dat is toch zeker interessant.. want het heeft mij ongeveer een half uur tijd gekost om dit te realiseren, het kan nog wel wat beter maar dat is voor later. En op het moment van publiceren heeft het mij dus al 27 euro opgeleverd, mijn uurloon zou bij 2 verkopen 54 euro bedragen.. maar dat wordt natuurlijk nog veel meer.. want mijn volgende doel is 10 Affiliate Marketing revoluties verkopen.

Ik wil er als affiliate marketing expert niet mee te koop lopen, dat is echt niet mijn bedoeling. Maar ik wil je wel graag laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om passief geld te verdienen met affiliate marketing.

Ben je al wel begonnen met het promoten van producten maar wil het nog niet lukken? Dan kan het volgende artikel je wellicht verder helpen; Affiliate Marketing tips voor beginners en gevorderden

Starten met Affiliate MarketingDus als je geld wilt gaan verdienen met Affiliate Marketing is het handig om een eigen website te maken met Wordpress en dat kan al in 5 minuten. Voor meer informatie ga naar geld verdienen op internet of bekijk de onderstaande video tutorial.

Marije Kamp 1 jaar geleden geplaatst
Prima ervaringen met deze affiliate cursus van Jacko Meijaard. Ik heb mijn investering van 47 euro al 15 keer terug verdiend en ik ben nu ongeveer 2 maand bezig.

Als ik een review cijfer mag geven, krijgt deze affiliate e-learning cursus een 8.5 en raad ik iedereen aan die wil beginnen met affiliate marketing of geld verdienen op internet.. want daar komt het eigenlijk op neer.
reactie op @marijekamp:
Coen Olde Bijvank Dat geloof ik graag.. er zijn mensen die tegenwoordig met de Affiliate Marketing Revolutie meer dan 10.000 euro per maand verdienen.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2017 om 21:28
Aantal lezers 7
Aantal reacties 6