Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Laatste reactie 17/05/2017 00:26 door Coen
· Markeren als ongelezen
Jolien Blaak 2 jaar geleden geplaatst
Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van Jacko Meijaard. Opzoek naar uitgebreide ervaringen van de Affiliate Marketing Revolutie. Hebben jullie goede of slechte ervaringen met dit product en is Jacko Meijaard oplichter of helemaal niet?
reactie op @jolienblaak:
Dinja Zwarte Goede ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie, maar die Masterclass is onzin en duur, 147 euro per maand. Jacko Meijaard stuurt je alleen maar door naar het forum en beantwoord zelf vrijwel nooit een vraag per mail.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Marcel Boom Waarschijnlijk is of was hij even een weekje op vakantie. Normaal krijg ik altijd binnen een paar uur antwoord en de Masterclass van Jacko Meijaard is zeker een aanrader. Als je wilt beginnen met Affiliate Marketing is het aan te raden eerste te starten met de AffiliateMarketing Revolutie, leerzame cursus voor affiliate beginners en gevorderden.

Anders kun je ook altijd eerste even wat Affiliate Marketing Tips bekijken op internet en wellicht krijg je hier inspiratie van.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Paul Brink Review en ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie cursus zijn super. Vandaag ook weer een product succesvol gepromoot en daar staat dan bij:

Beste Paul Brink, je hebt het het product Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard met succes gepromoot er is 27 euro bijgeschreven in uw account :)

1 jaar geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Wat is duur voor een Affiliate marketing cursus (lees:opleiding)

De informatie wat Jacko beschikbaar stelt in zijn affiliate marketing e-learning dan vind ik een investering van 47€ echt een lachertje..

Een opleiding kost zo een paar duizend euro en vaak is de helft al achterhaald.

Maar goed dat is mijn mening.
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Affiliate Marketing Expert 2 jaar geleden geplaatst
Onderstaand een aantal ervaringen van mensen die zijn begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie cursus van Jacko Meijaard.

Bijna elke dag krijgt hij wel mails van mensen die zijn gestart met de Affiliate Marketing Revolutie en dat ze nu eindelijk geld verdienen op het internet; dankzij de Affiliate Marketing cursus!
reactie op @affiliatemarketingexpert:
Dinja Zwarte Coen Olde Bijvank is ook een online marketeer maar richt zich vooral op salesfunnels en daar verwerkt hij Affiliate producten in, heel slim allemaal. Wie heeft ervaringen over de http://thesalesfunnel.nl
1 jaar geleden

Beantwoorden

Affiliate Marketing Expert 2 jaar geleden geplaatst
Meer ervaringen van cursisten die de Affiliate Marketing revolutie cursus van Jacko Meijaard hebben gekocht en daarmee ook al daadwerkelijk geld verdienen op internet.
Geverifieerd account Luuk Slot 1 jaar geleden geplaatst
Mijn ervaringen van Jacko Meijaard zijn cursus over Affiliate marketing zijn prima. Ik heb de eerste Affiliate verkopen al gerealiseerd en ben nu bezig met de The Sales Funnel van @coenoldebijvank
reactie op @luukslot:
Coen Olde Bijvank Top @luukslot fijn om te horen!

Je hebt ook gehoord en gelezen dat Jacko Meijaard zijn Affiliate Marketing Revolutie 3.0 heeft gelanceerd, de ervaringen en reviews zijn erg positief!
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 December 2016 om 23:50
Aantal lezers 15
Aantal reacties 10