Affiliate Marketing Nederland

Laatste reactie 27/03/2017 08:43 door Kenneth
· Markeren als ongelezen
Mariska Hoppens 2 jaar geleden geplaatst
Is Nederland actief met Affiliate Marketing bezig of kan dat nog vele malen beter?

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is een formule waarmee jij als ondernemer of als Affiliate Marketeer veel geld mee kunt verdienen zowel met offline als online producten. Je hoeft zelf niks te doen.. je moet alleen een eenmalige betaling verrichten bij een verkoop door de hulp van de Affiliate Marketeer (publisher) en let op dit is 100% betrouwbaar en op No Cure - No Pay basis!

Het bedrijf www.AffiliateCampagnes.nl helpt bedrijven met het opzetten van een Affiliate Marketing funnel, het bedrijf doet dit gratis en vraagt daarvoor ook een commissie van 1% tot 50% (50% commissie zijn vaak digitale producten, waar de winstmarge dus erg hoog is voor beide partijen win-win)

Affiliate Marketing wordt gelukkig steeds populairder en bedrijven als www.AffiliateCampagnes.nl komen er steeds meer van! Maar Affiliate Campagnes is het eerste bedrijf in Nederland die zijn deskundigheid deelt met zowel ondernemers als Affiliate Marketeers.
Mandy Veren 2 jaar geleden geplaatst
Affiliate marketing is zeker een mooi online verdienmodel op internet. Ik raad mensen ook altijd aan als ze willen starten met geld verdienen op internet dat ze het beste kunnen beginnen met Affiliate Marketing.
Geertje Kerkdijk 1 jaar geleden geplaatst
Ik ook, ben groot voorstander van Affiliate marketing. De mooiste manier om met thuiswerken geld te verdienen.

Goede site www.affiliatecampagnes.nl
Kenneth van der Poel 1 jaar geleden geplaatst
Ik denk dat Affiliate Marketing in Nederland nog erg in opkomst is. Een ander goed voorbeeld om eenvoudig een extra zakcentje te verdienen is dropshipping. Op die manier kun je met relatief lage kosten een webshop beginnnen.

Met vriendelijke groet,

Kenneth van der Poel
www.hashtek.nl

Ps. Geertje, de door uw geplaatste link gaat naar een website zonder content.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 23 December 2016 om 19:53
Aantal lezers 6
Aantal reacties 4